Relaterede indlæg

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Jo, se vejledning her: https://www.danskmpnforening.dk/kontingent/ Bemærk i øvrigt: Hvis oversættelsen på hjemmesiden ikke slår igennem, nævnes MobilePay og bankoverførsel som “Check”. Men hvis du vælger “Check”, fremgår betalingsmetoderne MobilePay og bankoverførsel med vejledning. Men du kan også betale uden om hjemmesiden. Så fornyer jeg dit medlemskab for dig.

 1. Hej alle i MPN
  jeg har længe gået med denne overvejelse om at gå ud af foreningen, da jeg ikke føler at den gør noget for os der er transplanteret ,jeg nævnte det for dig Per sidste år men der er ikke kommet noget fra jeres side sådan jeg har oplevet det
  derfor skilles vore veje og jeg vil søge foreninger der kan bidrage med noget
  vh
  Leif Olesen
  medlemsnr 2049