Sådan betaler du kontingent
Få vejledning til at betale kontingent og se satser, frister m.v.

BEMÆRK: Denne guide er til dig, der er medlem, eller dig, der ikke har mulighed for at betale via indmeldelsen, af tekniske grunde.

Hvis du ønsker at melde dig ind, henvises venligst til indmeldelsessiden, hvor du også vil kunne betale og få instruktion dertil.

Kontingentsatser for 2022

• Medlem: 250 kr.
  • Støttemedlem: 150 kr.

Betalingsfrister

For eksisterende medlemmer gælder følgende kontingentbetalingsfrist: 20. januar.

Hvis du ikke betaler inden for fristen, modtager du en rykker med fristen 15. februar.

Hvis du ikke betaler inden for rykkerfristen, bliver du meldt ud af foreningen.

Du kan dog altid melde dig ind igen.

Betalingsmetoder

• MobilePay til nr. 16435
  • Bankoverførsel til Danske Bank, reg.nr. 1551 – kontonr. 0016622354
  • Kreditkort / PayPal (for ikke-medlemmer, der betaler ved indmeldelse – fra 2023 også for medlemmer, ved fornyelse af medlemskab)

BEMÆRK: Venligst oplys medlemsnummer og så meget af dit navn som muligt, så vi kan identificere din betaling, tak.