TILMELDING ÅBEN: Foredrag med Hans Hasselbalch 17/8

Tilmelding er nu åben til det årlige foredrag med Hans Hasselbalch i Roskilde.

Tilmelding senest 3. august her: Foredrag med Hans Hasselbalch 2023

Foredraget omhandler MPN-sygdommene og seneste forskning.

Overlæge, professor, dr.med. Hans Hasselbalch er en af verdens førende MPN-eksperter og er involveret i megen dansk forskning inden for MPN-sygdomme. Han har over 30 års erfaring i forskning i og behandling af MPN-sygdomme.

Relaterede indlæg

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Hej anleeg. Tak for tilmeldingen. Jeg har nu tilmeldt dig, så du kan se på din profil, at du deltager i arrangementet, bliver mindet om det og kan melde afbud osv.

  1. Hej bjko. Jeg har nu tilmeldt dig og ankof, så I hver især kan se på jeres profil, at I er tilmeldt arrangementet, bliver mindet om det og melde afbud osv.

 1. Jeg er desværre på nedadgående kurs helbredsmæssigt. Kan ikke planlægge noget just nu …
  Jeg vil rigtig gerne deltage virtuelt !

  1. Hej jadoro. Det er jeg ked af at høre. Husk, at du altid har mulighed for støtte fra andre i samme eller en sammenlignelig situation i medlemsområdet her på hjemmesiden, i foreningens private Facebook-gruppe samt ved foreningens arrangementer, uanset om du deltager fysisk eller virtuelt. Du er også altid velkommen til at kontakte mig for støtte. Tak for tilmeldingen. Jeg har nu reserveret en billet til dig til virtuel deltagelse.

  1. Tak for tilmeldingen via hjemmesiden. Det er den 17/8, dvs. torsdag. Jeg beklager, at der har indsneget sig en fejl i den udsendte mail, men det står rigtigt her på hjemmesiden og i foreningens private Facebook-gruppe.

 2. Hej.
  Jeg har lige tilmeldt med foredraget. Da det hele er meget nyt for mig, vil min mor gerne med, så vi sammen kan blive klogere. Kan det lade sig gøre?

  1. Hej ceciliecoco. Ja, du er velkommen til at medbringe en gæst. Jeg har tilmeldt hende for dig også. Vær venligst opmærksom på, at deltagelse for gæster koster 50 kr. til dækning af forplejning. De 50 kr. kan betales ved fremmøde eller inden foredraget. Hvis du ønsker at betale inden foredraget, kan du betale med bankoverførsel eller MobilePay. Vejledning til betalingsmetoder her: https://www.danskmpnforening.dk/kontingent/